Այդքան տանջվում էիք, վերջապես տորթի ճիշտ կրեմ պատրաստելու ձևը պարզ է դարձել

Ցանկացած կնոջ համար ճիշտ կրեմ պատրաստելն այնքան կարևորէ, որքան որ տվյալ թխվածքի համը կլինի:

Մեր առօրյան իսկապես հագեցած է տարատեսակ բաղադրատոմսերով, որոնք որ մեզ համար անբաժանելի մաս են կազմում հետագայում թխվածքներ պատրաստելու համար:

դե ինչ, հենց այս մեթոդով էլ Ձեզ ենք ներկայացնում թխվածքի համար կրեմ պատրաստելու ամենաարագ և ճիշտ եղանակը:

 

Բաղադրատոմսեր.

4 բաժակ կաթ,

2 բաժակ շաքարավազ,

4 հատ հավկիթ

4 ճ/գ ալյուր,

400 գ կարագ,

վանիլին:

Պատրաստման եղանակը.

Կարագը թողնել սենյակային ջերմաստիճանում, որպեսզի հետո փոփոխելու ենք:

Կաթն ու շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ, դնել մարմանդ կրակին: Անընդհատ խառնել, մինչև շաքարավազը խառնվի, լուծվի կաթին:

 

 

Առանձին ամանի մեջ հարեք հավկիթները, այնուհետև դրան ավելացրեք 2 գդալ ալյուր:

Անհրաժեշտ է դա խառնել այնքան ժամանակ, որպեսզի էլ ոչ մի գնդակի մաս անգամ չմնա:

Տաք կաթից մի փոքր լցնել ձվի զանգվածի վրա, արագ խառնել:

Երբ համասեռ զանգված ստացվի, լցրեք կաթի մեջ և սկսեք այն արագ հարել:

Երբ կրեմը բավականաչափ թանձրանա, արդեն կարող եք վերցնել կրակից:

 

Թողնել՝ սառչի, իսկ մինչև այդ կարող եք արդեն սկսել հարել կարագը:

Հարած կարագին գդալ-գդալ ավելացնել կաթով եփված կրեմը, և դրանից հետո նոր արդեն  վերջում մի քիչ վանիլին ավելացնել:

Խառնել, քսել խմորին կամ մատուցել թխվածքաբլիթների հետ։

Բարի ախորժակ:

Հաջող թխվածքներ և բիսկվիթ

Պեչենիներ Տեսանյութ

Մսով պիրոգի տեսանյութ

Փախլավա ընտիր համեղ

Facebook Comments
Գնահատականը
( 14 оценок, среднее 4.36 из 5 )
ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ
Arm Post
error: Content is protected !!