Այս բարձրությամբ հրաշք բիսկվիտը անչափ փափուկ է ստացվում և յուրահատուկ համեղ

Բիսկվիտը կարելի է ասել թխվածքների միջից սովորաբար ամենահարմար տարբերակներից մեկն է դարձել:

Այն իսկապես պատրաստվում է բավականաչափ արագ և ստանում է ահա այս բարձրությունը, եթե փորձեք ամեն ինչ ճիշտ անել:

Այսպիսի համեղ թխվածքները հիմնականում ունեն մեկ գաղտնիք:

Իսկ դա Ձեզ այնքն էլ անսովոր թվացող բան չէ:

 

Հավատացած եղեք, որ եթե այն, ինչը որ պատրաստվելու եք սարքել, ապա դրա մեջ առաջին հերթին անհրաժեշտ է լինելու միայն մեկ բան՝ Ձեր սերը:

Երբ այս մեկ գործոնը առկա է, ապա հավատացած եղեք, որ ամեն ինչ կլինի կատարյալ:

Դե ինչ, իսկ այժմ է՛լ առավել մանրամասն Ձեզ ենք ներկայացնում անհրաժեշտ պարագաների համար նախատեսված բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

Ալյուր— 1 բաժակ

Հավկիթ — 5 հատ

Շաքարավազ — 1 բաժակ

Փխրեցուցիչ— 2,5 թ/գ

Աղ— մի պտղունց

Ջուր— 140 մլ

Կիտրոնաթթու — 1/4թ/գ

Ձիթապտղի յուղ — 90 մլ

 

Պատրաստման եղանակը

Սկզբում մեզ անհրաժեշտ կլինի հավկիթները կոտրել և առանձնացնել դեղնուցները:

Այնուհետև դրան ավելացնում ենք ալյուր և փխրեցուցիչը, որից հետո նոր աղը, 150 գր. շաքարավազը:

Փոքրիկ անցք ենք անում ալյուրի մեջ և այնտեղ լցնում ենք դեղնուցները, ապա ավելացնում ջուր: Խառնում ենք: Ավելացնում ենք ձիթապտղի յուղը:

Սկզբում խառնում ենք գդալով, այնուհետև հարում ենք:

Հարելով 5 ձվերի սպիտակուցները այնքան, մինչև կստացվի կայուն փրփուր:

Այնուհետև մեզ անհրաժեշտ կլինի ավելացնել կիտրոնաթթուն:

 

Այդ ամենից հետո մեզ անհրաժեշտ կլինի ավելացնել մնացած շաքարավազը և կրկին հարել, մինչ կստացվի խիտ զանգված:

Խմորին կավելացնեք սպիտակուցները և պլաստմասե գդալով խառնեք:

Ջեռոցը ջերմաստիճանը հասցնում ենք 180 աստիճանի:

Ամանի մեջ դնում են յուղաթուղթը և վրան լցնում խմորը:

Եփում ենք այն 45 րոպե:

Երբ եփվի արդեն անհրաժեշտ է մի քանի րոպե թողնել, որպեսզի բիսկվիթը սառչի:

Այս բիսկվիտը պահպանվում է մինչև մեկ շաբաթ:

Միայն հարկավոր է այն փաթաթել թղթով:

Զոլավոր Բիսկվիտ Համեղություն

 

Հաջող թխվածքներ և բիսկվիթ

Պեչենիներ Տեսանյութ

Մսով պիրոգի տեսանյութ

Փախլավա ընտիր համեղ

Facebook Comments
Գնահատականը
( 2 оценки, среднее 1.5 из 5 )
ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ
Arm Post
error: Content is protected !!