Ձմերուկի աղցան ֆետա պանրով. Այս աննկարագրելի համեղ աղցանը պետք է անպայման փորձեք

Ձմերուկի աղցան՝ իհարկե տարօրինակ է հնչում, սակայն մեկ անգամ փորձելուց հետո, դուք հաստատ չեք մոռանա այս համեղ և օգտակար աղցանի համը:

Բոլորն էլ գիտեն, որ ձմերուկը միզամուղ է: Դա պայմանավորված է նրանով, որ ձմերուկը 90% -ից ավելին ջուր է: Այս հեղուկում լուծվում են շատ օգտակար նյութեր: Վիտամին C- ն 100 գ արտադրանքի մեջ պարունակում է բժիշկների կողմից առաջարկվող օրվա 15% -ը, այն պարունակում է վիտամիններ A, PP և B խմբի որոշ ֆոլաթթու, կալցիում, մագնեզիում, կալիում, ֆոսֆոր: և մյուսները, որոնք անհրաժեշտ են մեր մարմնի տարրերի համար:

Անհրաժեշտ բաղադրիչներն են.

  • ձմերուկ
  • պանիր-150 գրամ
  • ազնվաորի-150 գրամ
  • ձիթայուղ-4 ճաշի գդալ
  • թարմ աղացած սև պղպեղ
  • սոխ-1 հատ
  • բալզամիկ քացախ-1 ճաշի գդալ
  • մեղր-ծորացող կես ճաշի գդալ
  • սպիտակ աղացած պղպեղ
  • անանուխ-մի քանի տերևիկ

Ձմերուկը լավ համակցվում է աղի կերակուրների հետ, ինչպիսիք են ֆետա պանիրը: Այս աղցանի բաղադրատոմսը պարունակում է ճաշակի հակադրություն ունեցող ապրանքներ `աղի և քաղցր, համեմված համեմունքներով, թթու սոխի ավելացմամբ` հենց համեմված կերակրատեսակների սիրահարների համար:

Պատրաստում ենք աղցանը.

  • ձմերուկը խնամքով մաքրում ենք կեղևից, հանում կորիզները և կտրատում խորանարդաձև:
  • Ազնվամորին հարել բլենդերով, անցկացնել մաղով՝ որպեսզի ազատվենք կորիզներից: Ստացված հյութի մեջ ավելացնել ձիթապտղի յուղ, բալզամիկ քացախ, մեղրը, համեմել աղով և սպիտակ պղպեղով և հարել:
  • Սոխի կտրատել կիսալուսնաձև և տեղափոխել ստացված խյուսի մեջ՝ թղնել 5-7 րոպե:
  • Եվ սկսում ենք հավաքել աղցանը: Տարրայի մեջ լցրեք կտրատած ձմերուկները, սոուսով սոխը, խորանարդաձր կտրատած պանիրը, համեմեք, որից հետո ավելացրեք մի քանի անանուխի տերևիկներ:

Ահա և վերջ: Համեղ աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ


Facebook Comments

Գնահատականը
( Пока оценок нет )
ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ
Arm Post