Մի բաժակ ջուր և մաննի. Պատրաստում ենք հացը տապակի մեջ

Պարզվում է, որ հացը հեշտ է թխել տանը: Այն բաղադրատոմսը, որը ես երկար ժամանակ օգտագործում էի, ներառում է փոքր քանակությամբ մատչելի, պարզ բաղադրիչներ:

Տապակի մեջ եփած հացը դառնում է աներևակայելի քնքուշ և փափուկ: Թխելը բնական բաղադրություն ունի և բարենպաստորեն համեմատվում է խանութի արտադրանքի հետ:

Կազմը և քայլ առ քայլ բաղադրատոմսը

Օգտագործվում է հացի համար.

-Մոտ 200 մլ տաք ջուր:
-Մի փոքր գդալ հատիկավոր շաքար:
-Աղ նույն քանակությամբ:
-Մոտ 150 գ ալյուր:
-Մոտ 200 գ մաննի (2 ճաշի գդալ):
-Կես փոքր գդալ չոր խմորիչ:
-Զտված արեւածաղկի ձեթ՝ 2 ճաշի գդալով:

Առաջին հերթին, ես տաք ջուր եմ լցնում խորը ամանի մեջ: Ես ավելացնում եմ հատիկավոր շաքար, աղ, չոր խմորիչ: Ես խառնում եմ բաղադրիչները: Ես դնում եմմաննիի և մաղած ալյուրի զանգված 75 գ-ի չափով:

Ես ծածկում եմ զանգվածը սննդային թաղանթով: Տասը րոպե հետո մնացած ալյուրը ավելացրեք խմորին: Զանգվածը խառնում ենք ձեռքերով: Բաղադրիչները համատեղում եմ արևածաղկի յուղի հետ: Խմորը հունցել մինչև հարթ դառնալը: Ավելացնում եմ մի ճաշի գդալ մաննի: Ես նորից խառնում եմ բաղադրիչները:

Խմորը դրեցի խորը ափսեի մեջ: Ես այն ծածկում եմ սննդային թաղանթով, և թողնում ենք տաք տեղում 60 րոպե:
Հետո խմորից պատրաստած գունդը դնում ենք միջին կրակի վրա:

Կափարիչի փակում հացը եփում եմ մոտ 15 րոպե յուրաքանչյուր կողմից, մինչև ոսկե դարչնագույնը:

Նրբորեն հացը տեղափոխեք հարթ ափսեի մեջ: Սառեցրեք, կտրեք շերտերով և մատուցեք:

Facebook Comments
Գնահատականը
( Пока оценок нет )
ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ
Arm Post