Ստուգում ենք կարագի բնական լինելը. Ամենաիդեալական միջոցը, որը կդառնա ձեր օգնականը

Կարագ գնելիս մեծ մասն առաջնորդվում է երկու ցուցանիշով՝ ճարպի տոկոսով և բուսական բաղադրիչների բացակայությամբ։ Այնուամենայնիվ, տաք ջրի մեջ յուղի բնականության պարզ փորձարկումը երբեմն տալիս է անսպասելի արդյունքներ: Ինչպես պարզվեց, խանութների դարակներում գտնվող թանկարժեք տեսակները կարող են բաղկացած լինել նաև քիմիական նյութերից։

Շատ հեշտ է տաք ջրով յուղի բնականությունը ստուգելը։ Մենք մի կտոր լցնում ենք ջրի ամանի մեջ և հետևում, թե ինչպես է ձևը փոխվում։ Հալված բնական կարագը ջրի երեսին յուղաթաղանթ է կազմում: Մոտավորապես նույնը դուք տեսնում եք յուղոտ ապուր պատրաստելիս. իրականում ճարպը բարձրանում է մակերես:

Այժմ դուք պետք է փորձեք դանակով տեղափոխել կարագի կտորները։ Նրանք, որոնք մակերեսին հատուկ ափսե չէին կազմում, սկսեցին պլաստիլինի պես հասնել դանակը։ Սա ցույց է տալիս կազմի մեջ բույսերի բաղադրիչների բարձր պարունակությունը: Անբարեխիղճ արտադրողը կարող է դրանք բաց թողնել պիտակի վրա նշված ցուցումներում կամ տեղեկատվություն տալ շատ փոքր տպագրությամբ:

Թանկարժեք կարագի ապացուցված տեսակներից մեկը՝ հայտարարված յուղայնության 82,5% տոկոսով և 100% պաստերիզացված կրեմի հայտարարված հիմքով, բացարձակապես չի հալվել տաք ջրի մեջ՝ ետևում թողնելով մածուցիկ խիտ թրոմբը լվացարանում: Ինչից է պատրաստվում նման յուղը, չեմ ուզում մտածել։

Ամեն անգամ, երբ իմաստ ունի փորձարկել գնված կարագի մի փոքրիկ կտոր տաք ջրով: Սա սեղանին կթողնի միայն բնական սորտեր: Դուք աստիճանաբար կսովորեք միայն տեսքով հասկանալ, թե բնական է կարագը, և արժե գնել, թե ոչ:

Facebook Comments
Գնահատականը
( Пока оценок нет )
ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ
Arm Post