Փափուկ և համեղ բուլկիներ․ Այս բաղադրատոմսը իսկապես արժանի է ուշադրության

Լինում են սննդատեսակներ, որոնք իրենց մեջ պարունակում են հիշողություն։ Այսր ձեզ կառաջարկենք նման մի սննդատեսակի բաղադրատոմս, որը հաստատ ձեզ կտանի դեպի մանկություն։ Դպրոցական ընդմիջումների անբաժանելի մասնիկը, որը մենք շատ էինք սիրում։ Բազմաթիվ բաղադրատոմսերի մեջ այս մեկը աչքի է ընկնում իր իդեալականությամբ։ Անհաջող ստացվելը բացառվում է։

Այսպիսով՝ ի՞նչ է անհրաժեշտ պատրաստման համար․

550մլ կաթ
12ճգ շաքարավազ
800գ ալյուր
2ճգ խմորիչ
1թգ աղ
50մլ ձեթ
Քունջութ
մեկ ձվի դեղնուց
երկու ճգ կաթ՝ վրան քսելու համար։

Բաղադրիչները խառնում ենք միմյանց, և ստանում ենք ձեռքերին չկպչող փափուկ խմոր։ Բաժանում ենք փոքրիկ գնդիկների, և թողնում ենք մի փոքր հասունանա։ Երբ զգանք, որ խմորը արդեն հասունացել է, ր պատրաստ է, նախապես տաքացնում ենք ջեռոցը և տեղավորում ջեռոցում։

Երբ նկատեք, որ բուլկիները արդեն կարմրավուն ենագ են ստանում, հանում ենք ջեռոցից։ Ստացվում է անչափ փափուկ, և նույնքան համեղ բուլկիներ։

Բարի ախորժակ

Facebook Comments
Գնահատականը
( Пока оценок нет )
ՉՄՈՌԱՆԱՔ ԿԻՍՎԵԼ ԸՆԿԵՐՆԵՐԻ ՀԵՏ
Arm Post